AUTO PERCELA | NOVOSTI
343
page-template-default,page,page-id-343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

NOVOSTI

U zadnje vrijeme , tuča je sve učestalija vremenska nepogoda u našim krajevima. Pada mjestimice i teško je predvidjeti gdje će točno izbiti i razlika u radijusu padanja je mala.

 

Veličina leda prilikom tuče i intenzitet padanja može oštetiti vaše automobile. Popravak takvih oštećenja ne zahtijeva kompletnu promjenu autolimarije već se posebnim tehnikama za puno manje vremena stanje automobila vraća u originalno stanje. Na automobilu ostaje originalni lak, nema promjene u boji i nema debelih slojeva materijala koji s vremenom pucaju i lome se.

 

Nije moguće primijetiti da je automobil ikada bio oštećen i podvrgnut bilo kakvim popravcima.

 

Auto Percela vam nudi brze i pouzdane popravke oštećenja od tuče najsuvremenijim metodama. Za vrijeme popravka vašeg automobila, nudimo vam zamjensko vozilo potpuno besplatno.

 

Za više informacija, posjetite nas na adresi ili nas nazovite na telefon 091 8950 726 ili pošaljite upit na e-mail : autopercela@gmail.com